Salsa vegana de bolets ecològica a base de nata de soja, xampinyons i ceps, elaborada majoritàriament amb ingredients locals. Conté llevat nutricional i no porta fècula de patata ni olis de gira-sol o de palma.

Presentació: envàs 185 g.

Preparació: afegir als teus plats de pasta i altres preparats en substitució de proteïna animal. És molt saborós i ric en minerals, vitamines i antioxidants.

Ingredients: aigua, nata de soja, xampinyons 22.4%, ceba, oli d'oliva verge extra, boletus edulis 1.3%, llevat nutricional, maicena, sal gemma d'herbes mediterrànies.

Al·lergògens: conté soja.

Informació nutricional: 100 g de salsa vegana de bolets ecològica aporten 93 kcal i contenen 7.8 g grasses (de les quals 1.8 g saturades), 3.6 g hidrats de carboni (dels quals 1.1 g sucres), 0.94 g fibra alimentària, 2.1 g proteïnes i 0.10 g sal.

Productor: Conca Organics. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-019-CT.

Lliurament a domicili: compra salsa vegana de bolets ecològica online i rep-la còmodament en el teu domicili. Aprofita a incloure altres condiments, així com una extensa gamma de productes ecològics.


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
NA476

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: