Oli facial equilibrant ecològic de Lilà, 100% natural i 53% ecològic certificat per bio.inspecta. Amb olis de jojoba, d'herba de les praderies i de síndria del Kalahari que regulen l'excés de greix i recuperen l'equilibri cutani i oli de babasú que purifica. Amb coenzim Q10, que manté la pell ferma i recàrrega la protecció antioxidant natural. Sense perfum ni al·lergògens.

Indicacions: Cuida, hidrata i purifica la pell.

  • Dirigit a: joves i adults. Apte per a vegans i pacients de SQM.
  • Zona d'aplicació: cara, coll i escot.
  • Tipus de pell: mixta o grassa, inclòs pells sensibles.

Presentació: envàs de 30 ml presentat dins d'una caixa de cartó, tots dos reciclables.

Mode d'ús: Aplica sobre la pell ben neta. Dosa 4 gotes sobre cara, coll i escot i fes massatge amb els dits o amb una pedra de jade o quars. També es pot aplicar conjuntament amb la teva crema facial preferida, i en aquest cas l'oli es fon immediatament amb la crema modificant sutilment la textura d'aquesta.

Ingredients: Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Limnanthes Alba Seed Oil, Citrullus Lanatus Seed Oil*, Isoamyl Laurate, Orbignya Oleifera Seed Oil*, Ubiquinone, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil. *Ingredients ecològics.

Productor: Lilà Cosmètics. Certificat de cosmètica ecològica bio.inspecta.


Lilà Cosmètics elabora una completa línia de cosmètics ecològics per a la higiene i la cura de pell i cabell, incloent cosmètics per a bebès i cosmètics sense perfum per a afectats de SQM. Establert a Aleny, en un entorn natural del centre de Catalunya. Certificació Ecocert.
LI42

Productes relacionats

Afegir Productes Relacionats a la línia setmanal

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: