"A major claredat, major confiança" és un llibre que narra l'experiència de la Dra. van Waning en participar en el Projecte Shamatha, una iniciativa d'investigació neurocientífica que explora la relació entre la meditació i el benestar. Aquest projecte va ser dut a terme pel Santa Barbara Institute for Consciousness Studies, la University of California-Davis i el Shambhala Mountain Center als Estats Units.

El llibre se centra en una exploració dels estudis sobre el budisme, amb un enfocament en la comprensió de la meditació des d'una perspectiva psicològica i científica. No obstant això, el més rellevant és que el llibre també comparteix un viatge personal que és aplicable per al lector. S'ofereixen pràctiques i meditacions guiades que permeten als lectors submergir-se en la pràctica de la meditació i embarcar-se en el seu propi viatge de revitalització. A través d'aquestes pràctiques, es promou el cultiu de l'equilibri mental i el benestar personal.

Editorial: Eleftheria

Publicació: Sitges 2017

Pàgines: 406


Aquí trobaràs productes ecològics de la resta de marques, aquells que no estan agrupats en una marca però que també tenen el seu lloc en les nostres prestatgeries.
LB93

A la mateixa categoria

16 productes a la mateixa categoria: