Fabricants

Segell CCPAE i Ecològic-europeu

Agar agar en flocs

SN146

Paquet 50 g

Més detalls

Has de comprar com a mínim


4,85 € amb IVA

per Paquet

Més informació

Agar agar ecològic en flocs, per preparar gelatina. Extret de l'alga atlàntica Gelidium, és una gelatina marina de qualitat superior 100% vegetal.

Preparació: Per fer gelatina, bullir 8 min una cullerada sopera colmada per mig litre de líquid i deixar refredar. Per a consistència de flam: bullir 8 min una cullerada sopera colmada per litre de líquid i deixar refredar.

Es pot usar per preparar pastissos, compotes, melmelades, flams, natilles, cremes, sorbets, suc, llet, batuts, fruita trossejada. També com espesant en pastissos salats, potatges, purés i salses.

Productor: Algamar. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


    Desenvolupat per Jaime Rodriguez