El shiitake ecològic és un bolet d'origen asiàtic molt valorat per les seves qualitats nutritives i sanadores. Té textura carnosa i aguanta coccions perllongades. És saborós, amb un penetrant aroma a fusta.

Ingredients: Lentinula edodes. Bolet silvestre deshidratat de producció ecològica en fusta de roure pènol.

Preparació: submergeix els bolets deshidratats en aigua tèbia durant una nit. Llavors consumir com si fos bolet fresc, per exemple tirant-los a la sopa o arròs perquè es coguin conjuntament. Molt bo a la planxa o en risotto. L’aigua d’hidratació es pot usar per preparar brou o arròs, doncs conté els components actius del bolet.

Productor: Porto-Muiños. Certificat d’agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.


Porto-Muiños recol·lecta i manufactura algues atlàntiques, deshidratant-les o preparant conserves d'alt valor nutritiu. És una empresa gallega fundada en 1998, amb certificació d'agricultura ecològica ES-ECO-022-GA.
FB52

Productes relacionats

A la mateixa categoria

12 productes a la mateixa categoria: